tiistai 11. helmikuuta 2014

- 4 kg ja "välitsemppimatka"

Nyt on kyllä viikko hujahtanut niin vauhdilla, että hyvä kun on kyydissä pysynyt. PAKKO rauhoittaa tätä eloa lähitulevaisuudessa! Urheillut olen säännöllisen epäsäännöllisesti ja innostuinpa tarttumaan Kyykky -haasteeseenkin (sosiaalisessa mediassa) ja tehnyt reippaana kyykyt lapsi sylissä lisäpainona! :) Painoa on tippunut nyt 4 kg, vaikka pakko myöntää, että retkahdin viime perjantaina kaverin kolmekymppisillä maistelemaan pullon punaviiniä ja tulipa siinä muutama namikin popsittua. Joo, mutta kun kerrankin pääsi niin, että Pikkumies nautti Mummun kanssa laatuaikaa sillä välin... Tiedän - selityksiä! :D Kuitenkin - 4 kg seitsemässä päivässä on mielestäni kohtuu hyvin!?

Olen opetellut juomaan vettä vähintään 2,5 litraa päivässä (tänään kolme litraa hörpitty) ja Keventäjistä on ollut suuri apu kaloreiden kulutuksen seuraamiseen (muuhun palvelusta ei sitten olekaan) mutta pääsääntöisesti olen syönyt sen ruokaohjleman mukaisesti, kuitenkin niin, että päivän kalorikulutus on ollut 1600-1800 kcal:n välillä ettei kroppa vaan mene säästöliekille. Lepokulutukseni oli siis 1607 sen mittauksen mukaan. Vyötäröstäkin hävisi heti 8 cm:n turvotus!!!

Touhua on riittänyt ja mm. eilen Pikkumies pääsi nukketeatteri -esitykseen ja olikin aivan haltioissaan kokemuksesta! Olimme Miehen kanssa molemmat mukana ja saimme kyllä hyvät naurut lapsosien reaktioista! Teatteri oli suunnattu juuri vauvoille ja taaperoille, hyvin selkeä ja äänirikas esitys :)

Sain varattua ajan kulmien uusinta pigmentointiinkin, toivottavasti tulee kivat taas... En malta enää antaa niiden haalistua, kun helpottaa niin kamalasti aamuja, kun ei tarvitse kynällä kulmia täytellä... Ja haluan olla huolitellun näköinen, vaikka kotiäiti olenkin. Pigmentointi tapahtuu vasta ensi kuussa, mutta onneksi ennen suurta jymyjuttua! Nimittäin lähden Pikkumiehen, Kaukoserkun ja hänen poikansa kanssa KYPROKSELLE viikoksi maaliskuussa!!! Se oli sellainen tarjousmatka, TODELLA edullinen, niin päätettiin tarttua tilaisuuteen ja varata matka meille naisille ja meidän ihanille pikkupojille!!! Ihan mahtavaa! Mies oli heti sitä mieltä, että koska olen niin reippaasti nyt touhunnut kuntoilu- ja syömisasioiden kanssa niin saan sen "välimotivaatiolahjaksi" ja sopivasti tuli pieni avustus isovanhempienkin suunnalta - tarvittavat käyttörahat lupasin hankkia myymällä kaikkea ylimääräistä pois, kuten joitain astioita, vaatteita ym... Oi että! Pikkumiehestä tulee heti kerrasta oikein maailmanmatkaaja, kun maaliskuussa Kypros ja toukokuussa Santoriinit. (Ja ensi vuonna sitten toivottavasti Australia;) Tänään tulikin ilmoitus, että passi olisi haettavissa lähimmästä R-kioskista. Olen aivan fiiliksissä ja niin onnellinen tästä kaikesta!


Tarjouksessa lupailtiin tällaista maisemaa :)


Vaikka täytyy silti palata maan pinnalle ja muistaa, että elämässä tärkeintä on terveys. Rakas ystäväni on menossa huomenna mammografiaan ja Miehen isälle todettiin viime viikolla eturauhassyöpä niin on syytä kyllä sillä tavalla pysyä nöyränä ja ennenkaikkea kiitollisena, että on asiat sen suhteen tällä hetkellä hyvin. Onneksi Miehen isän ennuste oli oikein lupaava ja leikkaukselle povattiin onnistumisia. Toivottavasti myös rakkaan ystäväni tilanne menee kaikin puolin hyvin! <3 Pysäyttävää... Voimia heille ja muille, jotka sitä tarvitsevat!



2 kommenttia:

  1. Huikeen rykäsyn oot tehny! Vautsikavau, sähän oon ensimmäiseen välietappireissuun mennessä bikinifitness kuosissa!

    Tsemppiä ystävälle ja perheelle.

    Ps. Miksikähän sun uusin päivitys ei näy listallani vaikka olen seuraajana..?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kamalaa ylämäki-alamäki -mienikiä nyt vain ollut niin harmittaa kun ei tavoite vielä ole niin lähellä kuin olisin halunnut tässä kohtaa... Mutta pääasia, että eteenpäin mennään :)

    En osaa sanoa tuohon päivityksen näkymiseen, outoa! :O

    VastaaPoista